HTML

Még mindig a SEO-ról.

Néhány dolog ami kimaradt más ilyen jellegű írásokból!!!!!!!!

Friss topikok

Linkblog

A topsitekről!!!!!!!!!!!!!

2009.06.08. 14:57 :: borcsokattila

A Top sitek!

Nagyon sok érdemes lapon beszélnek seo körökben a top lapokról. Mint valami felsorolás,hogy ez a kör is beletartozik egy weblap optimalizálásába. És ez igaz!

 

Ám azt is meg kell említenünk,hogy nagyon sok link katalógus,top oldal, link cserélő A nullával egyenlő. Ugyanis alig látogatott és kéri a viszont linket vagy bannert,de onnan senki nem jön. És nem is fog mert senkit sem érdekel. Így valójában nagyon meg kell válogatnunk,hogy milyen lapokra regisztrálunk. Mert fölösleges telezsúfolnunk értéktelen bannerekkel a szép weblapunkat.

  Néhány tipp,hogy hogyan szűrjük a toplapokat!!!!!

-Saját tapasztalatom az,hogy a többség webtopok nem is jelentetik meg a lapod linkjét! Te regisztrálsz és felteszed a bannerüket és ha később visszamész nem találod a te bannered sehol. Ezért érdemes visszanézni megkeresni magad valóban kitették ők is. Érdemes egy olyan statisztikát bevezetned ami kimutatja,hogy a látogatók,honnan érkeznek. Ahonnan nem jön látogató egy hónapon belül egyszer sem,azt nyugodtan törölheted.

-Mielőtt regisztrálsz valahova nézd meg annak pagerank értékét. Én itt szoktam:http://pagerank.whysoft.hu/ . Itt megtalálod a weblap link értékét,azt,hogy hányan tették el a linket,hányan hivatkoznak rá. Ez egy jó adat,hasznos.

  Bemutatok egy jó webtop oldalt!!!!!!

A neve PROWEBTOP! Fiatal kora ellenére igen népszerűvé kezd válni web tulajdonosok körében és azok körében akik csak érdekes weblapokat szeretnének találni. Három,hónapos működése alatt elérte a pagerank3 szintet. Ami mint köztudott egy fiatal lapnál ez igen dicséretes. A Statisztikai adatok csak azokat az egyedi látogatókat számolják akik a Prowebtopról jöttek. Így valójában eldöntheted,hogy érdemes e ott maradni,vagy töröl az egész. Havonta 0-ról indul a számolás. Azért,hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon.  prowebtop.hu

Egy lap ahol cikkel publikálhatod weblapod!!!!!

Egy új sikervárományos weblap a Marketing Magazin! Három,hónapos a lap és most jelenleg pagerank2-n áll. Dinamikusan fejlődő lap ,egyre több látogatóval. Ide beküldheted weblapod bannerját és írhatsz róla. Az írások moderálva vannak. Tehát érdemes,szépen fogalmazott írást szerkesztened. A hely korlátozott de még van. Tehát most érdemes regisztrálni mert még ingyenes. De ez a lap nagy jövőnek örvendhet. A hely korlátozással a cél az,hogy minden oda bekerült lap kellő figyelmet kapjon. Mert a telezsúfolt sok száz és ezer weblap között nem kap kellő figyelmet ,csak néhány weblap. Mondjuk azok akik fizetnek a jó helyért.marketingup.atw.hu

Ajánlat: linkborze.linkpark.hu

            szelesvilag.linkpark.hu

            keresspenzt.linkpark.hu

Kőnyv a SEO ról: ezokonyvshop.atw.hu

Pro Web Top

DVD Top Toplista

Szólj hozzá!

Címkék: seo cikk írás tippek weblapok publikálás

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoseo.blog.hu/api/trackback/id/tr901171577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása