HTML

Még mindig a SEO-ról.

Néhány dolog ami kimaradt más ilyen jellegű írásokból!!!!!!!!

Friss topikok

Linkblog

Jó weblaphoz idő kell!!!!!!!!!!!!!

2009.06.09. 15:23 :: borcsokattila

 

A sikerhez idő kell!!!

 

Ahhoz,hogy weblapunk valóban sikeres legyen a REKLÁM a CIKKEK írása és egyéb eszközök használata mellett IDŐ szükséges. Az Internet egy hatalmas piactér,ahol több tíz ezer weblap vár látogatókra. És köztük vagy te is.

Nem érdemes álltatnunk magunkat ,hogy minden gyorsan és simán megy. Mert valójában először a weblapodról csak te tudsz és még az akit bevonsz. Ha nincs a reklámra pénz akkor hosszadalmas feladat míg valóban ismerté válsz. De lehetséges feladat. Csak meg kell választanod azt a tábort vagy érdeklődést ami a legjobban érdekli az embereket. Mert teszem azt egy WC pucoló weblapja kevés látogatót vonz,vagy talán senkit sem(hacsak nem poénból,hogy vajon milyen lehet egy ilyen lap).

Azonban egy Filmpremier lap ahol a legújabb filmeket mutatod be már több látogatót vonz. Tehát ajánlatos weblap készítés előtt kicsit kutatni,hogy mi az amire szükség van és ezt a szükséget szüntetheted meg weblapoddal. Azonban mint mondtam az internet nagy és minden témában sok ezer lap készül Így valami újat kell kitalálnod ahhoz,hogy felfigyeljenek rád.

ÉS EHHEZ KELL IDŐ!!!!!!

Tehát a lapod nulláról indul és talán csak te tudsz róla. Elkezded regisztrálni ide oda de közben raksz fel lapodra új tartalmakat. Először csak néhány látogató megfordul nálad naponta. Ahogy egyre gyarapítod weblapod tartalmát úgy egyre érdemesebbé válik arra,hogy el időzzenek rajta és mivel sok az érdekes látnivaló és kevés a látogató ideje ezért visszatér máskor. Ha tetszik neki ajánlja másoknak is.

Egy ismerősömmel pl. beszélgetünk MSN -en és megkérdem mit csinál éppen? Erre ő- nézek egy új weblapot! -Nagyon jó!!! Én :- küld a címet!!! Na valahogy így szoktad te is igaz!!! De most a te lapodról van szó. Ha a te lapod nagyon jó tartalommal büszkélkedhet,akkor valahogy így fogják cserélgetni a webcímedet. Nincs nagyobb elismerés egy webmester számára mint maga a sok látogató . 

Idő kell!!!

Egy kis ajándék:Google kulisszatitkai

Szólj hozzá!

Címkék: filmek idő talán weblap ajánl gyarapít

A bejegyzés trackback címe:

https://ezoseo.blog.hu/api/trackback/id/tr401174522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása